Teamledare – erfaren arkitekt med intresse för ledarskap

Cedervall växer och i takt med det skapas flera nya utmaningar. Just ni söker vi en teamledare som kommer att ha ansvar för ett team om ca. 15 personer och rapporterar direkt till VD.

Vi tror att du är en strategisk, trygg och prestigelös ledare med ett affärsmässigt och metodiskt arbetssätt. Du coachar dina medarbetare mot tydliga mål och har förmågan att engagera och aktivera människor omkring dig. Du driver självständigt dina uppdrag med ansvar för gestaltning, lönsamhet och kvalitet och skapar goda relationer med kunder och medarbetare. Vi ser helst att du har gedigen erfarenhet av vård-, utbildning eller äldreboenden och dessutom ett stort intresse för ledarskap.

Du kommer att ingå i ett teamledarforum där du tillsammans med övriga ledare utvecklar ditt ledarskap, din affärsmässighet och din arkitektoniska förmåga. Ledarskapet varvas med projekt där fördelningen förväntas ligga på ca. 70% projekt och 30% ledarskap.

Dina arbetsuppgifter 

 • Ansvarig arkitekt med ansvar för uppdragens gestaltning, ekonomi och kvalitet. 
 • Omvärldsbevakning och marknadsföring.
 • Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att hitta nya kunder och projekt. 
 • Strategisk utveckling av teamet. 
 • Budget- och resultatansvar samt anbudsarbete. 
 • Personalansvar och rekrytering.

Vi letar efter dig som

 • Är en pedagogisk ledare
 • Idag är uppdragsansvarig arkitekt / senior handläggare med erfarenhet av att jobba med budget och ekonomi
 • Förstår och har erfarenhet av hela uppdragsprocessen, från tidigt skede till projektering
 • Är kundorienterad och affärsmässig samt kan stödja dina medarbetare i olika frågor
 • Kommunikativ, social och samarbetsinriktad
 • Meriterande är om du har kunskaper i Revit

Om kontoret

Välkommen till Cedervall, ett gäng på 100 engagerade människor från 16 olika nationaliteter och som sporras av att vara en del av samhällsutvecklingen och ser vårt arbete som en möjlighet att bidra till en bättre värld.

För oss är arkitektur en helhet, och alla discipliner jobbar tätt tillsammans för att nå högt ställda mål. Varje projekt är unikt och vi arbetar ofta med komplexa miljöer och programkrav. Projekten bedrivs oftast från ax till limpa vilket ger chansen till att få arbeta i alla skeden av processen. Cedervall står för god arkitektur, kreativitet och helhetsansvar och vi är duktiga på att hantera allt från undervisnings- och sjukhusmiljöer, till kontor, idrottsanläggningar, bibliotek, saluhallar och utställningar.

Vi befinner oss ständig omvandling och förändring och välkomnar dig som vill vara med på resan. Hos oss får du möjlighet att bidra till företagsutvecklingen och vi värdesätter dig som har ett intresse av att sprida dina kunskaper och din kompetens till kollegor, kunder och bransch.

Välkommen med din ansökan senast 26 oktober. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Migo Consulting. Skicka in din ansökan via migoconsulting.com/jobb

 

För frågor angående tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Gordana Mihai
Tel. 0762 09 07 89, gm@migoconsulting.com eller Jennie Söderholm, HR-ansvarig på Cedervall Tel. 0703 43 49 38.