Om oss
Landskapsteamet på Cedervall består av 12 personer. Vi jobbar med gestaltning och projektering av offentliga miljöer i små och stora uppdrag. Just nu arbetar vi till exempel med ett flertal skol- och förskolegårdar, med utemiljön kring stadsbiblioteket i Stockholm och med efterbehandling och återställning efter gruvdriften i Boliden. Vi samarbetar ofta med kontorets andra discipliner med den gemensamma målsättningen att skapa attraktiva och långsiktigt hållbara miljöer för brukare och kunder.

Vi söker
Nu behöver landskapsteamet förstärkning av flera nya medarbetare. Vi söker dig som har examen som landskapsingenjör eller landskapsarkitekt. Vi tror att du har ett par års erfarenhet och att du är van vid att självständigt driva dina projekt framåt. Har du erfarenhet av gestaltning och projektering av skolgårdar och andra publika miljöer så är det meriterande. Vi värdesätter att bidrar med dina erfarenheter och kunskaper för att utveckla gruppen och kontoret verksamhet.

Sök tjänsten
Verkar detta intressant? Sök tjänsten genom att skicka CV och portfolio i pdf till rekrytering@cedervallarkitekter.se. Vi gör urval och intervjuar löpande. Har du frågor eller funderingar. Tveka inte att höra av dig till Jennie Söderholm, HR-ansvarig på tel. 0703 43 49 38.