Om oss
Cedervall arkitekter arbetar i huvudsak med gestaltande och projektering av samhällsfastigheter så som skolor, förskolor, sjukhus och andra offentliga miljöer. På kontoret arbetar förutom arkitekter och byggnadsingenjörer även inredningsarkitekter, landskapsarkitekter och storkökskonsulter. Vår bredd gör att vi kan erbjuda en helhet i våra projekt. Just nu arbetar vi bland annat med ett flertal förskolor och skolor i Stockholmsområdet, Campus Albano och renoveringen av Stockholms Stadsmuseum.

Om tjänsten
Cedervall växer. Nu söker vi dig som är handläggande eller uppdragsansvarig arkitekt och som har erfarenhet av gestaltning och projektering av skolor och förskolor. Vi söker dig med en stark gestaltande drivkraft som vill och kan utveckla projekt från tidigt skede till färdig handling. På Cedervall utvecklar vi våra projekt i nära samverkan med kunder och kollegor och därför krävs det att du är lyhörd och har lätt för att samarbeta och bjuda på dina kunskaper. På kontoret arbetar vi i Revit och det är ett stort plus om du också gör det.

Sök tjänsten
Verkar detta intressant? Sök tjänsten genom att skicka CV och portfolio i pdf till rekrytering@cedervallarkitekter.se. Vi gör urval och intervjuar löpande. Har du frågor eller funderingar.