Om oss

För Cedervall arkitekter är arkitektur en helhet, och alla discipliner jobbar tätt tillsammans för att nå högt ställda mål.

Vi erbjuder en unik bredd där alla de viktigaste disciplinerna finns samlade i en verksamhet. Vi står för god arkitektur, kreativitet och helhetsansvar.

Cedervall arkitekter är alltid lyhörda, och hjälper sina kunder att definiera behov och krav för att leverera effektiva, funktionella lösningar och god arkitektur för komplexa publika miljöer.
Cedervall arkitekter har större bredd och djupare kompetens än någon konkurrent, samtidigt som vi behåller det lilla kontorets informella struktur och direkta kommunikationsvägar för att rationalisera produktionen och kunna erbjuda marknadsledande priseffektivitet.

Hos Cedervall arkitekter jobbar människor från 16 olika nationaliteter med starka personliga övertygelser och eget driv.
Vi känner helt enkelt starkt för det vi gör. Av samma anledning befinner vi oss i ständig omvandling och förändring – på såväl personliga som gemensamma plan. Cedervall arkitekters mål är att hela tiden bidra till våra medarbetares personliga och professionella utveckling, till glädje både för oss och våra kunder.
Vi strävar efter att alltid ligga i framkant inom våra respektive kompetensområden. Samtidigt förfinar vi de sätt vi jobbar på för att bli ännu mer effektiva, rationella och kreativa.
.

20150811 BERNDTSSON ARKITEKTER

Sedan några år är Cedervall arkitekter systerkontor med Berndtsson arkitekter. Vi har ett nära samarbete och utnyttjar varandras resurser och kompetenser i projekt och inom administration.

Cedervall arkitekter är experter på

Undervisningsmiljöer
Idrottsanläggningar
Kök och restauranger
Saluhallar
Vård- omsorgs- och trygghetsboenden
Sjukhus och sjukvårdsmiljöer
Utställningar
Bibliotek
Kontor
Parker och bostadsgårdar

 

Kvalité och miljö

Se här


Jobba hos oss

Eftersom Cedervall arkitekter är populära både hos kunder och anställda fortsätter vi att växa. Vi söker alltså hela tiden efter duktiga människor som vill samma sak som vi! Normalt hittar folk oss innan vi hittar dem, så skicka gärna ditt cv och ett litet brev till rekrytering@cedervallarkitekter.se om du vill bli en av oss.

Läs mer om lediga tjänster.